Residentie Veldhof

Residentie Veldhof is een uniek commercieel- en residentieel project met 10 ruime appartementen en 3 handelspanden op het gelijkvloers, verspreid over twee gebouwen die met elkaar verbonden zijn.

Door haar commerciële functie en belangrijke locatie op de hoek aan het kruispunt Veldstraat-Kerkhofstraat staat dit project centraal in de dorpskern van Olmen en zorgt ze voor een belangrijke maatschappelijke schakel die beide straten verbindt.Gelegen aan een hoofdbaan is het gebouw zeer zichtbaar, bereikbaar en prominent aanwezig. In de directe omgeving van het project bevinden zich brasseries, winkels en een basisschool.

De architectuur van het gebouw is rustig en elegant met aandacht voor veiligheid, privacy, comfort en akoestiek. De ondergrondse parking met uitgebreide fietsenstalling draagt hiertoe bij.

De appartementen variëren van 1 tot 3 slaapkamers. De ruimtes zijn licht, helder en modern maar toch gezellig. Technieken zijn toekomstgericht en energiezuinig, met ventilatie D, vloerverwarming, warmtepompen en een optie voor zonnepanelen. Elk appartement heeft minstens één terras.

De gemeenschappelijke kelder heeft 11 privéparkings waarvan 2 zeer ruime parkings (met optie tot gesloten garagebox). Er zijn 2 gemeenschappelijke fietsenstallingen voorzien met plaats voor 30 fietsen. Er is ook een gemeenschappelijk meterlokaal en 10 privé bergings – voor elk appartement één. Voorzien van een trap en een lift zijn de ruimtes zeer toegankelijk.

Residentie Veldhof
Project ‘Veldhof’ is een uniek commercieel- en residentieel project met 10 ruime appartementen en 3 handelspanden op het gelijkvloers.